Trainingen voor verzuimbegeleiding

Inc. Gezond Werken zorgt ervoor dat ziekteverzuim zoveel mogelijk voorkomen wordt. Daarom bieden wij trainingen en workshops aan voor personeelsfunctionarissen en leidinggevende, bijvoorbeeld gericht op stijl van communicatie en leidinggeven of begeleiding tijdens ziekteverzuim. Ook hebben we trainingen voor specifieke groepen werknemers. Denk hierbij aan oudere werknemers, waarbij duurzame inzetbaarheid en bevlogenheid het onderwerp is. Of werknemers met een hoge werkdruk, waar aandacht besteed wordt aan time management.

De trainingen zijn zeer praktijk gericht. De vaardigheden die wij uw personeel leren kunnen direct in de praktijk worden toegepast.

Aanbod trainingen

Wij bieden verschillende trainingen en workshops aan:

Training Effectief leidinggeven

Tijdens de training ‘Effectief leidinggeven’ leren wij de leidinggevende om op de juiste manier het gesprek aan te gaan met zijn of haar werknemers. Hier komen verschillende gespreksvaardigheden, strategieën en een bepaalde ‘mindset’ in naar voren. De training duurt 3 afzonderlijke dagdelen. Omdat er altijd sprake is van maatwerk vragen wij u om contact op te nemen omtrent de prijzen.

Training Botsende karakters

Bij deze training wordt getraind op gesprekken die moeizaam verlopen vanwege zogenaamde ‘botsende karakters’. We oefenen en trainen gesprekken uit de praktijk. Tijdens deze training wordt inzichtelijk gemaakt wat de eigen stijl van communiceren is en welke factoren de communicatie met de gesprekspartner lastig maakt.

Deze training is geschikt voor zowel werkgevers als werknemers die beter willen begrijpen hoe zij efficiënter kunnen communiceren en welke verschillende stijlen zij hierbij kunnen hanteren. Deze training duurt 2 afzonderlijke dagdelen. Wilt u weten wat deze training kost? Neem dan contact met ons op.

Training Motiverende gespreksvoering

Bij de training Motiverende gespreksvoering trainen we gesprekken met medewerkers nadat er bijvoorbeeld organisatie- of functieveranderingen heeft plaatsgevonden. U leert hoe u als leidinggevende de medewerker kunt helpen om zijn motivatie en drive te behouden of weer terug te vinden.

Deze training is vooral geschikt voor werkgevers, managers of HR-medewerkers. Deze training duurt 2 afzonderlijke dagdelen. Voor de prijzen per deelnemer verzoeken wij u om eens contact met ons op te nemen.

Wilt u meer informatie ontvangen over één van onze trainingen? Of wilt u direct een afspraak inplannen voor een training? Neem dan contact met ons op via 0183 - 216 286 of stuur een e-mail naar info@incgezondwerken.nl. Bekijk hier het totaal overzicht voor al onze overige diensten.

Bekijk ook eens increintegratie.nl
Sluiten