Medische- en rijbewijs keuringen

Inc. Gezond Werken verzorgt medische- en rijbewijs keuringen. Staat u bijvoorbeeld op het punt om examen te doen voor een rijbewijs voor een vrachtauto (rijbewijs C), bus (rijbewijs D) of aanhanger (rijbewijs CE/DE)? U dient in dat geval een medische keuringte ondergaan. Daarnaast verzorgen wij ook rijbewijs keuringen. Bij inc. Gezond werken helpen wij u hier graag bij.

Geneeskundige verklaring & Eigen verklaring

De bedrijfsarts van Inc. Gezond Werken geeft een geneeskundige verklaring af, waarin aangegeven wordt of er medische belemmeringen zijn voor het besturen van het betreffende voertuig. Samen met de eigen verklaring stuurt u deze geneeskundige verklaring op naar het CBR om het rijbewijs aan te vragen. In de eigen verklaring staan aspecten die van invloed kunnen zijn op uw rijvermogen. Bijvoorbeeld wanneer u last heeft van epilepsie, een verhoogde bloeddruk of duizelingen.

De eigen verklaring dient u zelf in te vullen en kunt u aanschaffen via het CBR.

Rijbewijskeuring & aanstellingskeuringen

Ook wanneer u uw groot rijbewijs (rijbewijs C/CE en D/DE) wilt verlengen dient u een medische keuring te ondergaan (de rijbewijskeuring). Deze rijbewijs keuring vindt elke vijf jaar plaats. Het CBR bepaalt hierbij aan de hand van het geneeskundig verslag of uw rijbewijs verlengd wordt met 5 jaar. Naast medische keuringen voor het rijbewijs kan inc. Gezond werken helpen met aanstellingskeuringen. Dit is een keuring die vaak volgt als onderdeel van een sollicitatieprocedure om te bepalen of de kandidaat medisch geschikt is voor specifieke eisen binnen de functie.

Meer informatie over onze medische- en rijbewijs keuringen?

Wilt u meer weten over onze medische- en rijbewijs keuringen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, of om direct een afspraak in te plannen. Dit kan via 0183 - 216 286 of stuur een e-mail naar info@incgezondwerken.nl.

Naast het doen van medische- en rijbewijs keuringen verzorgt Inc. Gezond werken ook arbeidsdeskundigonderzoek, RI&E, trainingen, mediation & ergonomisch advies. Bekijk voor een van deze diensten het totaaloverzicht.

Bekijk ook eens increintegratie.nl
Sluiten