"De dames"

woensdag 8 maart 2017

Al vanaf het eerste moment dat wij bezig waren met de oprichting van inc. Gezond werken, werden we ongevraagd door een ieder ‘De dames’ genoemd; Pascal Tulling en Astrid van Houwelingen. Bevlogen, ambitieus, enthousiast, leergierig en enorm gemotiveerd om van inc. Gezond werken díe arbodienst te maken die een werkgever en een werknemer écht willen. Dus, geen logge onpersoonlijke verzuimbegeleiding, maar persoonlijk en resultaatgericht.

Inmiddels zijn de dames en inc. Gezond werken ruim twee jaar verder. En het leuke is, we worden nog steeds ‘de dames’ genoemd. En vaker.

Is een klant zoekende naar een arbodienst, dan is de afweging; willen we dat of dat bureau, of kiezen we voor ‘de dames’? Is er een probleem of conflict op het werk? Misschien biedt een gesprek met ‘de dames’ inzicht…

Is er sprake van een dossier waar een werkgever echt niet meer uitkomt? Het zou fijn zijn als ‘de dames’ hier eens in mee willen denken.. Wordt er iets georganiseerd in de regio Gorinchem/Alblasserwaard (bijv. de Fenexpo)? Wellicht willen de dames meedoen…

En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wij dragen onze titel ‘de dames’ inmiddels met trots. En het leuke is; we hebben er inmiddels drie dames bij: Nadia Simmet en Kitty Jongkind als casemanager en onze secretariële medewerkster: Jennifer Sterk. Stuk voor stuk zijn zij de titel ‘dame van inc. Gezond werken’ meer dan waardig!

Sluiten